Bästa kaffebryggarna

Bästa kaffebryggarna

. 2 min read

I teorin är kaffebryggare väldigt enkla maskiner. Du häller i malda kaffebönor, fyller på vatten som hettas upp av bryggare och sen låter du bara gravitationen och tiden sköta resten. Det låter lätt, men riktigt så enkelt är det inte. De flesta kaffebryggarna misslyckas rejält med denna enkla uppgift. En del eftersom de inte kan hetta upp vattnet tillräckligt eller för att de brygger kaffet för långsamt. Andra gör tvärtemot och fullkomligt skållar kaffebönorna. Ett fåtal kaffebryggare uppfyller kraven för att brygga kaffet på allra bästa sätt. Det finns några som verkligen sticker ut och oavsett om du föredrar att brygga iskaffe, perfekta latte eller nybryggt kaffe behöver du inte spendera en förmögenhet för att få den bästa kaffebryggaren.

Cuisinart DCC-3400 Stainless Steel Thermal Coffee maker

Om du vill ha en kaffebryggare av högsta kvalitet som klarar att brygga kaffe till hela din stora familj är denna Cuisinart-bryggaren det perfekta köpet. Den brygger 12 koppar vilket gör den perfekt för stora familjer eller till och med på kontoret. Det blir ett utmärkt kaffe som behåller sin naturliga smak. Du kan välja mellan två olika styrkor på kaffet, normalt eller starkt kaffe.

Braun KF6050WH BrewSense Drip Swedish Coffee Makers

Bryggaren är utrustad så du lätt kan kontrollera koktemperaturen och i slutänden få det bästa och smakrikaste kaffet. Den passar de som inte har fulltecknat schema eftersom bryggaren automatiskt stängs av när kaffet är klart. Den har även en pausknapp som gör att du kan provsmaka kaffet medan det bryggs.

Hamilton Beach 46310 Programmable Coffee Maker

Du kan lätt fylla på bryggaren eftersom behållaren finns lättillgänglig på maskinens framsida. Denna bryggare passar för dem som behöver brygga kaffe till ett större sällskap eftersom den kan brygga upp till 12 koppar åt gången.

Ninja 12-Cup Programmable Coffee Maker

De som har använt denna bryggare kan intyga att det är en av de bästa modellerna av kaffebryggare där resultatet alltid är utmärkt, smakrikt kaffe. Den är utrustad med en kanna som gör att kaffet behåller sin smak hela tiden.

Den har en vattenbehållare på 1,7 liter som är borttagbar vilket underlättar vid disk och påfyllning. Du kan välja tre olika varianter av bryggning; klassisk, starkare eller bryggning av enstaka koppar. Du kan smaka kaffet under bryggningen eftersom maskinen har en pause/start-knapp.

Cuisinart Coffee Center Maker

Om du gillar ett krämigt kaffe med mycket smak är det denna Cuisinart-bryggaren du ska köpa. Den är utrustad med en programknapp som ger dig möjlighet att välja hur du vill att ditt kaffe ska bryggas. Den har en stor vattenbehållare som gör det möjligt att servera upp till 12 personer samtidigt.