Rekommendationer för att välja en kaffekvarn

Rekommendationer för att välja en kaffekvarn

. 2 min read

Kaffekvarn - en enhet utan vilken den inte kommer att göra någon verklig kaffe vän. Trots allt tappar även högkvalitativt kaffe sin doft nästan några dagar efter öppnandet. Det perfekta alternativet är att ha din egen kaffekvarn, som gör att du kan dosera mängden kaffe och alltid dricka en aromatisk drink.

Speciellt för de som just börjar navigera i kaffebranschen har vi utarbetat en lista med rekommendationer som säkert kommer att hjälpa till att välja rätt maskin.

Vilka typer av kaffekvarnar finns det?

Det beror på hur mycket kaffe som krävs för att malas. Om för en eller flera personer på morgonen är det bästa alternativet en kniv. Och det har ett mer överkomligt pris jämfört med andra modeller. Om de slipade kornen ska vara mer enhetliga måste du välja en kvarnsten kvarn. Om köpet görs i en specialaffär, skulle det vara trevligt att samråda med en specialist.

Vilka egenskaper har en kaffekvarn för kniv?

Ett av de viktigaste argumenten för deras köp är lönsamhet, eftersom kaffekvarnen har en mycket enkel handling mekanism. Malningsgraden bestäms av hur länge maskinen arbetar. Det är tillrådligt att köpa en kaffekvarn med ett rostfritt hölje, eftersom apparaten av plast kommer att pågå mycket kort tid.

Dess minus är bristen på en dispenser, så du måste själv observera slipningen.

Ska jag köpa el kons kaffekvarnar?

Detta är det bästa alternativet för de kunder som behöver en portion dispenser, samt att slipa till nästan en homogen massa. De arbetar enligt principen om en fabrik. Alla interna mekanismer är oftast tillverkade av rostfritt stål. De kan ha olika grader av slipning - från 6 till 14. För personer som vill utöva kontroll över slip processen säljs enheter med av / på-knappar.

Vad är speciellt med manuella kaffekvarnar?

Manuell slipning av kaffekvarnar är ett bra alternativ för de köpare som inte riktigt vill överlåta hela processen till teknik. De arbetar enligt principen om en kvarnsten. De har ett handtag för rotation. Presenteras i flera former: kan vara öppen eller stängd. Det kan ta upp till 20 minuter att slipa. Mannen är själv ansvarig för hur väl slipningen kommer att genomföras.

Vi är säkra på att denna korta smälta med kaffekvarnar kommer att vara praktiskt. Valet är alltid köparen som förstår bättre vilken typ av kaffekvarn som behövs för att förbereda din favorit aromatiska dryck.